För dig med en aktiv fritid

 

Vissa önskar att bara ligga hemma i soffan efter skolan eller jobbet. Andra vill ge sig ut i elljusspåret och springa eller kanske åka till tennishallen och spela med en vän. Om du tillhör den senare kategorin vet du hur viktigt rätt utrustning är för din hobby.

Spela tennis med rätt utrustning

Rätt utrustning är ingen garanti för att du spelar lika bra som Björn Borg, däremot kan det hjälpa dig att förbättra ditt spel. Du bör välja exempelvis ett racket som känns skönt för dig att använda, samtidigt som du lyssnar på rekommendationer från människor som har expertis i ämnet.

Löparskor som passar dig

Oavsett om du springer i elljusspåret eller ute på gatan bör du ha skor som passar underlaget. Välj bekväma skor, men tänk även på att de ska passa underlaget. Om du letar efter löparskor eller annan sportutrustning hittar du det hos Länna Sport.

Tänk på säkerheten när du tränar

Oavsett vad du tränar eller vilken typ av aktiv fritid du har bör du tänka på säkerheten. Att använda rätt utrustning handlar inte bara om att förbättra din prestation. Det handlar också om att du ska sporta säkert. Välj därför rätt utrustning för en rolig, säker och aktiv fritid.