Fånga sitt byte på mer än ett sätt

 

Att jakt och fotografering kan gå hand i hand är självklart, dom har många likheter med varandra. Man sitter i skogen i flera timmar i väntan på just den där stunden som dyker upp på en splitsekund och är sen över lika fort. Att fånga sitt byte på bild kan vara lika roligt som att fånga det på jakt och ibland ge en väldigt bra bild på ett minne man troligen aldrig kommer glömma.

photographer-taking-a-shoot-with-a-digital-camera Som jägare kan det vara svårt att hantera en kamera samtidigt som man jagar speciellt om man inte har så mycket erfarenhet av hur kameran fungerar. Vilken kamera du har spelar inte så stor roll men när du är ute på jakt och kan inte eller vill inte gå så nära ditt byte så är en zoom objektiv att föredra eftersom du kan istället för att gå nära kan du bara zooma in.

Om du har tagit några väldigt bra bilder som du vill framkalla så kan man göra det hos BGA Fotobutik. Dom har även ett stort utbud av ramar och som pricken över i:et kan man förstora bilden direkt på deras sida så om du inte har en zoom eller behöver förstora ännu mer så går det utmärkt.

Några andra saker att tänka på när man tar ut kameran på jakt är att beroende på väder kan du behöva nåt sorts väder skydd för kameran, ett stativ kan vara att föredra beroende på vad fort sorts foton du vill ta.