Allt för din hund

 

Som hundägare finns det en hel del saker som du behöver köpa till din hund. Att handla online är en väldigt smidig lösning när du ska köpa hundtillbehör. Här nedan kan du läsa om några olika husdjurstillbehör som kan vara bra att ha till din hund, men som du kanske inte har tänkt på förut.

GPS halsband till din hund

De flesta hundar älskar att följa med på promenad i skogen. Som hundägare vill du gärna tro att du alltid har full kontroll på din hund, men det händer ändå att hundar sliter sig från sina ägare. I ett läge där hunden springer bort kan ett GPS halsband vara till stor hjälp för att lokalisera din fyrbenta vän.

Hundflytväst

Om du ska ta med din hund ut på sjön är det bra att investera i en flytväst till hunden. Är olyckan framme kan det vara den som räddar livet på din hund.

Fästingmedel och fästinghalsband till hunden

För att skydda din hund mot fästingar finns det speciella halsband och fästingmedel som håller fästingarna borta. Fästingar sprider sjukdomarna borrelia och TBE, vilka även kan drabba din hund. Därför är det viktigt att du köper fästingskydd till din hund.